Programmering
PLC programmering Århus

PLC Programmering til erhverv

Hos TPI El og Automation tilbyder vi PLC Programmering til erhvervskunder. Forkortelsen PLC står for ”Programmable Logic Controller”, hvilket vil sige, at det indebærer en programmerbar logisk enhed, der anvendes til styring og regulering af forskellige typer maskiner og robotter. Det kan eksempelvis være maskiner, som du skal have opbygget, ændret eller vedligeholdt.

Optimer dine maskiner

PLC Programmering anvendes inden for erhvervsbrug. Det kan især være nyttigt for at kunne effektivisere og optimere diverse maskiner. På den måde bliver jeres brug af maskinerne nemmere. Vi har mange års erfaring og kan derfor hjælpe dig med at finde frem til den bedst mulige løsning. Derfor indgår vi også altid i dialog med vores kunder for at kunne imødekomme dine ønsker og behov.

PLC Programmering i erhverv

Vi specialiserer os især i opbygning af PLC Programmeringer af maskiner og maskinanlæg til erhvervsbrug og industri. Vi tilbyder PLC Programmering, der kan erstatte eller måske blot optimere dit gamle system, alt efter hvad du ønsker. I tilfælde af sidstnævnte sørger vi for, at det nye og gamle system kommer til at spille sammen.

Derved bevarer du de velfungerende aspekter fra det gamle system, men opnår samtidig en effektivisering gennem det nye system. Du vil fra starten være involveret i projektfasen, så vi sammen kommer frem til det teknisk og økonomisk bedste resultat for dig og din virksomhed.

El Installation i Århus

Tekniker og PLC programør til rådighed

Er du interesseret i at høre mere om vores PLC Programmeringer, så står vores kompetente teknikere og programmører til rådighed for dig. Så kan du blive klogere på, om dine maskiner og anlæg har brug for at blive effektiviseret. Kontakt os gerne på telefonnummer 86 54 21 11 eller på mail bogholderi@tpi-ea.dk for at få rådgivning eller et tilbud på din opgave.