Ventilation
Installation af Ventilationsanlæg

Ventilationsfirma i Aarhus & Skanderborg

TPI El og Automation tilbyder alt inden for ventilationsløsninger både til private kunder og erhvervskunder. Vi både installerer og rådgiver dig, når du har brug for ny ventilation i dit hjem eller i din virksomhed.

Vores medarbejdere står til rådighed for at guide dig frem til den løsning, der passer bedst til netop din bygning. Derudover sørger vi altid for at levere kvalitetsfyldt og stabil service, så du får en ventilationsløsning, der imødekommer sikkerhed samt både miljøets og dine behov.

Ventilationsløsninger til private og erhverv

Når vores ventilationsfirma både tilbyder ventilationsløsninger til private og erhvervskunder, betyder det, at vi blandt andre leverer og opstiller følgende ydelser inden for ventilation:

  • Energioptimering, så dine ventilationsydelser bliver bedre for miljøet, og du sparer.
  • Komfortventilation, hvilket sørger for et godt indeklima.
  • Procesventilation, der bidrager til at sikre omgivelserne og din sundhed.

Vi sørger altid for at have fokus på dig som kunde. Derfor indgår vi i dialog med dig helt fra starten, så du kan være sikker på, at dine behov og ønsker angående tid og effektivitet bliver indfriet gennem vores ventilationsløsning. Derudover sørger vi for at overholde krav og retningslinjer fra den nuværende lovgivning.

Disse løsninger tilbyder vi

For at kunne imødekomme ethvert ønske og behov, som vores kunder måtte have, tilbyder vi et bredt udvalg af ventilationsløsninger. Her får du et overblik over nogle af vores specifikke ydelser i forbindelse med ventilation:

  • Ventilation med genvinding: Med dette genanvendes varmen i den friske luft, der kommer udefra, således at luften ikke skal opvarmes på ny. Du sparer derfor også på elregningen.
  • Installation af ventilationsanlæg: Vi sørger både for levering og installering af dit ventilationsanlæg, uanset hvilken løsning du kommer frem til. Derved er du sikker på, at det hele opstilles, som det skal.
  • Erhvervsløsninger: Foruden privat brug tilbyder vi også ventilationsanlæg til erhverv. Herunder hører blandt andre restauranter, værksteder samt ventilation til kontorer. Så du kan få et godt og sundt indeklima, uanset hvilken branche du befinder dig i.

Ventilationsfirma med fokus på rådgivning

Vi er et ventilationsfirma, der gør meget ud af at hjælpe dig som kunde med at finde frem til den helt rigtige ventilationsløsning, hvad end du er privat eller erhvervskunde.

Derfor sørger vi også altid for at stå til rådighed med kompetente medarbejdere, der kan guide dig igennem valget af ventilation.

Du vil altid være sikker på at stå tilbage med en installation, der tager højde for alle dine behov og ønsker samt for den pågældende lovgivning. 

Kontakt for uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på din ventilationsopgave, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 54 21 11 eller på mail bogholderi@tpi-ea.dk. Vi står klar til en samtale eller til at svare på spørgsmål.