Ventilationsanlæg til kontor

Vi hos TPI El og Automation i Skanderborg og Århus tilbyder levering og installering af ventilationsanlæg til dit kontor.

Levering og installering i Skanderborg og Århus

Hvad vil varmegenvinding sige?

Vi hos TPI El og Automation i Skanderborg og Århus tilbyder levering og installering af ventilationsanlæg til dit kontor. Dette indebærer både nye installationer, optimering og servicering. Vi sørger desuden for at rådgive dig, så du finder den type ventilation, der passer til dine kontorlokaler.Hvad end du arbejder på et stort åbent kontor eller på et kontor, der består af flere mindre lokaler, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi er eksperter inden for opsætning og installering af ventilationsanlæg til kontorer, og du derfor sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Høj kundetilfredshed

Vi yder ekstraordinær service

Faglighed I fokus

Autoriseret el installatør

Autoriseret el installatør

I Skanderborg og Aarhus

5 års garanti

På alle motorer

Få kompetent rådgivning

Find den korrekte ventilationsløsning

Hos os kan du få kompetent rådgivning for at finde frem til den helt rette ventilationsløsning til kontorlokalerne i din virksomhed, uanset hvordan disse ser ud. Vi hjælper dig med at vurdere, hvilken type ventilation, der passer bedst til størrelsen af lokalet samt dine behov og krav til systemet.Vi tilbyder eksempelvis både ventilationssystemer med og uden køl, så du også kan styre temperaturen og luftfugtigheden og arbejde i det perfekte indeklima. Vi sørger desuden for at den valgte løsning stemmer overens med den pågældende lovgivning.

Forbedret indeklima på arbejdspladsen

Et sundt indeklima kan være alfa omega for en behagelig atmosfære på din arbejdsplads. Derfor kan løsningen på tung luft på kontoret være at få installeret et nyt ventilationssystem. Det kan vi hjælpe med. Der er flere fordele ved et godt indeklima.

Med et ventilationssystem bliver luften på kontoret konstant udskiftet, så du og dine medarbejdere kommer til at arbejde i frisk luft og på den måde kan udføre jeres arbejdsopgaver med mere overskud. Ifølge arbejdstilsynet er der krav til indeklimaet på arbejdspladser, og disse kan opfyldes med en ventilation. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt TPI El & Automation i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er altid parate til at hjælpe og vejlede. Ønsker du at høre mere er du er velkommen til at sende os en mail eller ringe.

Send en mail

Ring os op

Ring os op

Udforsk cases

TPI El & Automation forlænger som Guldpartner i AGF

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Konkurrence: Vi har trukket vinderne

TPI El & Automation ApS er blevet Henrik Nielsen har udvidet sin forretning med et…

Ny Guldpartner: TPI El & automation og AGF har udviklet

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Døgnservice

– ved akut brug for en elektriker kan der rekvireres døgnvagt uden for normal åbningstid.