Ladestationer

Opladning af elbiler skal være nemt, effektivt og sikkert

Nemt, effektivt og sikkert

Ladestationer til erhverv og private

En ladestander giver dig friheden til at oplade elbilen, lige når det passer dig. Som virksomhed og erhvervsdrivende kan man tilbyde kunder og ansatte en opladning lige uden for døren.

Opladning af elbiler skal være nemt, effektivt og sikkert

Det vigtigste ved en ladestander til elbilen er selvfølgelig sikkerheden. Kontakt derfor TPI og vi rådgiver dig om valg af type, og korrekt og installation. En ladestander kræver en særlig installation, ellers kan konsekvenserne være alvorlige.

Høj kundetilfredshed

Vi yder ekstraordinær service

Faglighed I fokus

Autoriseret el installatør

Autoriseret el installatør

I Skanderborg og Aarhus

5 års garanti

På alle motorer

Brug ikke din stikkontakt

Sikker opladning

Ofte følger der eksempelvis en lader med, når man køber en elbil, som kan sættes direkte i en almindelig stikkontakt. Den bør dog ikke anvendes mere end højst nødvendigt, da opladning på denne måde over længere tid kan være decideret farligt. Almindelige stikkontakter er kun til for at give strøm til almene husholdningsapparater og tåler ikke den tung belastning over længere perioder.

Risikoen ved at bruge de almindelige stikkontakter er forhøjede temperaturer, og det kan over tid påvirke elinstallationen, så den enten går i stykker eller i værste fald bryder i brand. Det er derfor vigtigt, at du får en lader, der sikkert og effektivt kan oplade elbilen lige der, hvor du har brug for det. Mange andre faktorer spiller ind i valget af ladestander. Hvis du fx ved, at du kun holder et sted i ca. tre timer ad gangen, så skal det også tages med i overvejelserne. Der er nemlig stor forskel på, hvor hurtigt en ladestander kan oplade en elbil.

Saml alle systemerne i én totalintegration

Hvilken ladestander skal du vælge?

Når du skal have installeret en ladestander ved din virksomhed eller bolig, skal der træffes en del beslutninger først.

Der findes mange ladebokse på markedet, men når det kommer til det konkrete valg, er det en god idé at tænke på fremtidssikring. For hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at investere i en nyere, smartere og større elbil, kan du blive nødt til at skifte ladestanderen også, medmindre du har tænkt de fremtidige behov ind allerede nu.

For at undgå udskiftningen kan du med fordel vælge en ladeboks, som er overdimensioneret til den bil, du har i dag. På den måde er du klar til en eventuel udskiftning af bilen i fremtiden og undgår at skulle betale for ny installation.

Træf de rigtige beslutninger først - tænk over:

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt TPI El & Automation i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er altid parate til at hjælpe og vejlede. Ønsker du at høre mere er du er velkommen til at sende os en mail eller ringe.

Send en mail

Ring os op

Ring os op

Udforsk cases

TPI El & Automation forlænger som Guldpartner i AGF

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Konkurrence: Vi har trukket vinderne

TPI El & Automation ApS er blevet Henrik Nielsen har udvidet sin forretning med et…

Ny Guldpartner: TPI El & automation og AGF har udviklet

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Døgnservice

– ved akut brug for en elektriker kan der rekvireres døgnvagt uden for normal åbningstid.