TPI forlænger med AGF

7. juni 2024

Sponsor

TPI El & Automation forlænger som Guldpartner i AGF

Siden 2016 har vi i TPI El & Automation været en del af AGF. I de første år som Netværkspartner, men i de sidste to år som Guldpartner.

Nu har vi forpligtet os til forlængelse af partnerskabet helt frem til sommeren 2026, hvormed vi er en del af AGF frem mod den nye hjemmebane i Kongelunden.

Direktør Henrik Nielsen udtaler til AGF i forbindelse med forlængelsen:

”Helt fra begyndelsen har vi haft stor glæde af samarbejdet med AGF og vi har også kunnet konstatere, at vi har fået meget tilbage i form af opmærksomhed og kendskab til vores virksomhed – især efter vi opgraderede til guldpartnerniveau”.

Læs mere om forlængelsen af partnerskabet på AGFs hjemmeside her.

Høj kundetilfredshed

Vi yder ekstraordinær service

Faglighed I fokus

Autoriseret el installatør

Autoriseret el installatør

I Skanderborg og Aarhus

5 års garanti

På alle motorer

Det er fantastisk at opleve

TPI El & Automation en god og loyal partner

– Vi er særligt gode til at løse komplekse problemer – for eksempel for industrikunder, der har udfordringer med maskiner, styringer, energiforbrug eller andet. Vi graver os ned i problemet og finder en pragmatisk løsning, hvad end det handler om en reparation, en justering eller installation af en bedre komponent, der får produktionen til at glide. Vi går den ekstra meter og løser problemet – hver gang

– I kraft af en bred erfaring og konstant nysgerrighed har vi alsidige kompetencer inden får både ordinært elinstallationsarbejde og for automationsarbejde, og vi arbejder altid med fokus på løsningen og gør os umage. Det er også den samme omhu, vi fornemmer hos AGF og vi deler derfor nogen af de samme værdier, hvilket altid er en god grobund for et godt samarbejde, siger Henrik Nielsen.

For AGF er det en stor glæde, at en partner som TPI vokser via samarbejdet med AGF og har så stor glæde af det, at det er blevet udvidet gennem årene.

– Det er fantastisk at opleve, hvordan TPI El & Automation har haft glæde af vores samarbejde på en positiv og god måde, og det har været spændende at følge den flotte udvikling, de har været inde i som virksomhed.

– TPI El & Automation er en af vores gode og loyale partnere, som har været hos gennem længere tid. Så det er en stor glæde, at de nu ønsker at opgradere igen og indtage niveauet som Guldpartner i AGF, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.

Udforsk cases

TPI El & Automation forlænger som Guldpartner i AGF

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Konkurrence: Vi har trukket vinderne

TPI El & Automation ApS er blevet Henrik Nielsen har udvidet sin forretning med et…

Ny Guldpartner: TPI El & automation og AGF har udviklet

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt TPI El & Automation i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er altid parate til at hjælpe og vejlede. Ønsker du at høre mere er du er velkommen til at sende os en mail eller ringe.

Send en mail

Ring os op

Ring os op

Døgnservice

– ved akut brug for en elektriker kan der rekvireres døgnvagt uden for normal åbningstid.