Ny Guldpartner: TPI El & Automation og AGF har udviklet sig sammen

21. oktober, 2022

Guldpartner i en ny aftale

TPI El & Automation tager endnu et skridt i samarbejdet med AGF

Flere af AGF’s partnere har været med os længe og har udviklet sig sammen med AGF.
TPI El & Automation med hovedkontor i Skanderborg er måske et af bedre eksempler på dette, hvor TPI El & Automation startede som netværkspartner i 2016 og siden er vokset til Sølvpartner.

Nu tager elektrikervirksomheden så endnu et skridt i samarbejdet med AGF og bliver Guldpartner i en ny aftale, som gælder to år frem.

– Vi har været på en rigtig god rejse som virksomhed siden vi startede som netværks-partner i AGF.
Fra begyndelsen har vi haft stor glæde af samarbejdet og har derfor også bygget på – og nu tager vi altså skridtet endnu længere op og bliver ny Guldpartner i AGF. Det er vi glade og stolte over, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde på et endnu højere niveau, siger Henrik Nielsen, der er ejer og leder af TPI El & Automation, som udover hovedkontoret i Skanderborg også har afdelinger i Odder og Solbjerg.

Herfra tilbyder TPI El & Automation totalløsninger inden for elektrikerfaget og de udfører opgaver for både private kunder og for virksomheder.

Høj kundetilfredshed

Vi yder ekstraordinær service

Faglighed I fokus

Autoriseret el installatør

Autoriseret el installatør

I Skanderborg og Aarhus

5 års garanti

På alle motorer

Det er fantastisk at opleve

TPI El & Automation en god og loyal partner

– Vi er særligt gode til at løse komplekse problemer – for eksempel for industrikunder, der har udfordringer med maskiner, styringer, energiforbrug eller andet. Vi graver os ned i problemet og finder en pragmatisk løsning, hvad end det handler om en reparation, en justering eller installation af en bedre komponent, der får produktionen til at glide. Vi går den ekstra meter og løser problemet – hver gang

– I kraft af en bred erfaring og konstant nysgerrighed har vi alsidige kompetencer inden får både ordinært elinstallationsarbejde og for automationsarbejde, og vi arbejder altid med fokus på løsningen og gør os umage. Det er også den samme omhu, vi fornemmer hos AGF og vi deler derfor nogen af de samme værdier, hvilket altid er en god grobund for et godt samarbejde, siger Henrik Nielsen.

For AGF er det en stor glæde, at en partner som TPI vokser via samarbejdet med AGF og har så stor glæde af det, at det er blevet udvidet gennem årene.

– Det er fantastisk at opleve, hvordan TPI El & Automation har haft glæde af vores samarbejde på en positiv og god måde, og det har været spændende at følge den flotte udvikling, de har været inde i som virksomhed.

– TPI El & Automation er en af vores gode og loyale partnere, som har været hos gennem længere tid. Så det er en stor glæde, at de nu ønsker at opgradere igen og indtage niveauet som Guldpartner i AGF, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.

Udforsk cases

TPI El & Automation forlænger som Guldpartner i AGF

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Konkurrence: Vi har trukket vinderne

TPI El & Automation ApS er blevet Henrik Nielsen har udvidet sin forretning med et…

Ny Guldpartner: TPI El & automation og AGF har udviklet

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt TPI El & Automation i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er altid parate til at hjælpe og vejlede. Ønsker du at høre mere er du er velkommen til at sende os en mail eller ringe.

Send en mail

Ring os op

Ring os op

Døgnservice

– ved akut brug for en elektriker kan der rekvireres døgnvagt uden for normal åbningstid.