Profil og historie

Profil og historie

Søger du en kompetent, dynamisk og nytænkende elektriker til din virksomhed eller bolig?

Vi tilbyder totalløsninger inden for elektrikerfaget for både private og erhverv. Vi er en mindre elektrikervirksomhed, men i kraft af bred erfaring og konstant nysgerrighed har vi store og alsidige kompetencer.

Vi er beliggende i Østjylland og fra vores afdelinger, kører vi blandt andet i byerne Århus, Skanderborg, Odder. Vi dækker naturligvis også resten af Østjylland og hele landet hvis der er behov for det.

”Unikke el-løsninger, der bygger på aktuelle og realistiske erfaringsgrundlag”

En el installatør, der skiller sig ud fra sine konkurrenter – tænker nyt og tilpasser unikke løsninger til dine behov. I TPI El & Automation ApS er vi drevet af en stærk passion inden for el-faget, og det kommer dig til gode gennem kompetent og engageret rådgivning, samt intelligente og holdbare løsninger. Vi er ikke bundet op på nogle produkter – tværtimod er vi nysgerrige og åbne overfor nye af slagsen, og vi gør meget ud af at anbefale dig de produkter, der egner sig direkte til din opgave.

Virksomheden blev stiftet i august 1995 og består i dag af to primære teams. Det ene er ordinær el-installationsarbejde og det andet er automationsarbejde.

I 2004 opkøbes El forretningen Knud Sørensen i Skanderborg, og er i dag integreret i TPI El & Automation ApS.

El Installation i Århus

Ejer og leder

Henrik Nielsen ejer og leder virksomheden ud fra en vision om at kombinere en nytænkende innovativ proces baseret på aktuelle og realistiske erfaringsgrundlag. Trods virksomhedens størrelse udfører vi omfattende opgaver på store anlæg. Henrik Nielsen, der gennem flere år arbejdede hos en af Danmarks største automations- og installationsvirksomheder, varetager primært automationsopgaver i virksomheden. De traditionelle elinstallationsopgaver ledes af TPIs overmontører.

Samlet står vi som en seriøs og fleksibel samarbejdspartner. God service og tæt dialog med dig, som kunde, er en mærkesag, og vores samarbejdsaftaler bygger altid på gensidig tillid og loyalitet.

Dette kombineret med ønsket om fortsat at skabe en god og stabil arbejdsplads, hvor hver medarbejder har mulighed for at udvikle og bruge deres kompetencer og potentiale. TPI har selvfølgelig også lærlinge i virksomheden for på den måde at være med til at præge og uddanne kommende dygtige elektriker.

Kontakt TPI El & Automation i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.