Nye kræfter i ejerkredsen styrker digitaliseringen

30. september, 2020

TPI INDUSTRI OG AUTOMATION

Nye kræfter i ejerkredsen styrker digitaliseringen

En uddannelse som automationsteknolog fra Aarhus Maskinmesterskole i 2017 og en praktikplads hos TPI, blev til en fast ansættelse hos TPI El & Automation. Så var kursen lagt for Alexander, til at blive medejer af virksomheden fra 1. maj i år.

Virksomheden har eksisteret siden 1995, og i 2015 gik Henrik Nielsen fra at eje halvdelen, til at overtage hele virksomheden. Det går stærkt, og nu er det et godt træk at få friske og afprøvede kompetencer ind i virksomheden.

Digitaliseringen af projektdokumentation og projektstyring får nu endnu et klik opad, med Alexander Hansen som medejer af virksomheden.

Høj kundetilfredshed

Vi yder ekstraordinær service

Faglighed I fokus

Autoriseret el installatør

Autoriseret el installatør

I Skanderborg og Aarhus

5 års garanti

På alle motorer

Optimeret fra start til slut

Kvalitetskontrol er fotobaseret og optimeret

Det sparer penge for alle, og er en del af de krav, der er på opgaverne.

”Når vi nemt og grundigt dokumenterer det arbejde vi laver og de dele, der er med i opgaverne, oparbejder vi tillid mellem os og vores kunder. Tillid er grundlaget for alt det vi gør, og det er derfor, vi har meget at lave.

Der er tryk på kontoret, og det styrker os meget, at Alexander har ønsket at være medejer i TPI El & Automation.

Alle hans kompetencer inden for digitale processer og formidable evner som projektdesigner og projektleder, er med til at fundere og styrke vores udvikling og den strategi, som vi har planlagt,” fortæller Henrik Nielsen.

Fokus på B2B service

Løsninger indenfor automation, gear og motor i produktionsvirksomheder

Henrik har arbejdet på en vækststrategi i længere tid, og der kommer mere og mere fokus på BtB leverancer til produktionsvirksomheder.

TPI El & Automation har et tæt samarbejde med blandt andre Siemens, og er forhandler af Hoyer Motor og Jens S. Transmissioner.

Det giver adgang til alt, hvad der skal til for, at kunne lave optimale løsninger til produktionsvirksomheder. Alexander: ”Det giver os et meget solidt bagland, at kunne trække på så store leverandører. Det, at vi kan kombinere deres og vores viden, giver os en klar fordel”

Alexander er med til at fundere og styrke virksomhedens udvikling og strategi, siger Henrik Nielsen

Målrettet analyse og ny automation

Automatisering på grundlag af datasamlinger giver store besparelser

Et eksempel er rapskage-håndtering. Ved at udnytte tilgængelige data og analysere datasamlinger, er det lykkes at lave et komplet system, der kan analysere og sortere rapskage-produkter i produktionen.

TPI El & Automation udviklede et sorteringssystem, der meget tidligt i produktionen, kunne sortere råemnerne. Og det blev grundlaget for en solid optimering.

Med en målrettet analyse og ny automation lykkes det, at opnå en kæmpe fordel i produktionskæden for håndtering af tilsætninger i rapskagen.

Ved analytisk at se på datastrømme fra produkt flowet, og analysere det præcise indhold i rapskagerne, kunne rapsproteinkagerne sorteres præcist. Det var løsningen til en langt bedre udnyttelse af hele produktionsapparatet.

Det drejer sig om mange tons, der kører igennem systemet, så det er et vigtigt sted at optimere.

”At vi kunne se en mulighed for optimering, vores kunde ikke kunne få øje på, gjorde en stor forskel for resultatet. Vi kommer som aktive sparringspartnere og trækker på erfaringer fra mange projekter,” fortæller Alexander Hansen

Tæt samarbejde mellem os og kunden

Det er ikke altid løsningen, at skifte alt ud

En anden opgave var på Aarhus Havn. Opgaven var egentlig at installere en helt ny pumpe. Men ved at analysere specifikationer og arbejde med datasamlinger, kunne TPI se, at det eksisterende pumpesystem kunne udnyttes bedre.

Så i stedet for en stor udgift til et nyt anlæg, blev det eksisterende anlæg styret optimalt, og kan nu løse opgaven, som det allerede er dimensioneret.

Samtidigt giver det store energibesparelser at udnytte det allerede installerede anlæg optimalt.

Henrik: ”Det var et resultat af et tæt samarbejde mellem os og kunden. Vi fik adgang til data og indsigt i hele deres set-up. På den måde kan vi sammen finde den bedste løsning. Det er ikke altid den rigtige løsning at skifte alt ud.

Vi kiggede på det og kom op med en sikker løsning, der sparede masser af penge. Og det var ikke nødvendigt at lave produktionsstop på noget tidpunkt.”

TPI El & Automation har over tyve ansatte, der arbejder med alt indenfor processer og installationer. Blandt de ansatte er de fem lærlinge i virksomheden. Der er afdelinger i Odder og Solbjerg ved Aarhus og hovedkontor i Skanderborg.

Alexander Hansen – ny medejer – bidrager blandt andet med kompetencer indenfor digitale processer

Udforsk cases

TPI El & Automation forlænger som Guldpartner i AGF

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Konkurrence: Vi har trukket vinderne

TPI El & Automation ApS er blevet Henrik Nielsen har udvidet sin forretning med et…

Ny Guldpartner: TPI El & automation og AGF har udviklet

Har din virksomhed svært ved at vælge den økonomiske, bedste og sikreste automations…

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt TPI El & Automation i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er altid parate til at hjælpe og vejlede. Ønsker du at høre mere er du er velkommen til at sende os en mail eller ringe.

Send en mail

Ring os op

Ring os op

Døgnservice

– ved akut brug for en elektriker kan der rekvireres døgnvagt uden for normal åbningstid.