TPI med super løsning

Kunden har sparet

Jeg er stolt af, at vi i TPI har leveret, en af vores kunder, i alt 16 stk. Hoyer motorer med på bygget omformer fra 11KW og op. Kunden har sparet plads, omkostninger til tavle, og har udnyttet, at der kan samles signaler op i omformer. 

Store besparelser

Det er muligt, da der i omformer er indbygget I/O digital til såvel som analog, og at der i 2021 kan laves et tiltag, der ved ca. 30% last giver samme (ca. 30%) besparelse på forbrugte KW. Det samme gælder ved fuld last, hvor vi har opnået en KW besparelse på ca. 5%. De anvendte produkter forhandles af TPI El & Automation ApS. Der er tale om EI4 Hoyer motorer med på bygget Kostal Inveor frekvensomformer.

Alle motorer styres, og der samles signaler via Profibus DP. Produktet understøtter alle de gængse anvendte busser. TPI har i øvrigt succes med denne løsning flere steder, og kan uddybe muligheder for anvendelse. Med fokus for driftssikkerhed, økonomi, funktionalitet, plads, hurtig fleksibel integration, og ikke mindst hurtig levering af evt. reservedel eller til udvidelser.

Kontakt Henrik Nielsen, 2142 1232 hvis du har lyst til at prøve dette af.

Læs vores andre nyheder

TPI industri og automation

Nye kræfter i ejerkredsen styrker digitaliseringen hos Nye kræfter i ejerkredsen styrkerdigitaliseringen hos En uddannelse som automationsteknolog fra Aarhus Maskinmesterskole i 2017 og en praktikplads

Læs mere »

Forhandler af Hoyer Motors

TPI El & Automation ApS er blevet Henrik Nielsen har udvidet sin forretning med et ekstra ben. Sideløbende fortsætter han med el-installation og service på

Læs mere »