Ventilation med varmevinding

Ventilation med varmegenvinding

Vi hos TPI El og Automation i Skanderborg og Aarhus tilbyder som en af vores ventilationsløsninger at opstille ventilation med varmegenvinding hos dig. Dette gælder uanset, om du er privat kunde eller erhvervskunde. På den måde sparer du el og derfor også penge på din elregning. Vi sørger for at informere dig om dine muligheder for at få ventilation med varmegenvinding.

Hvad vil varmegenvinding sige?

Når du får opstillet et ventilationsanlæg med varmegenvinding, betyder det, at den varme luft fra din bolig, dit kontor, dit værksted eller lignende udskiftes med frisk luft udefra. Denne luft genanvendes og udnyttes, således at den ikke skal opvarmes endnu engang, hvilket er med til at give dig besparelser på elregningen.

Rådgivning om varmegenvinding med ventilation

TPI El og Automation står altid til rådighed i tilfælde af spørgsmål til varmegenvinding i dit ventilationsanlæg. Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med din ventilationsløsning. Derfor sørger vi også altid for at indgå i dialog med dig, så du får mulighed for at fortælle om dine ønsker til din ventilation. Vi giver dig de rette informationer og forsøger at finde frem til en løsning, der både lever op til dine behov samt til krav og lovgivning på området.

Både til erhverv og private kunder

Hvad end du har brug for ventilation med varmegenvinding i din private bolig eller i din virksomheds lokaler, så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder opsætning og installering af ventilationsløsninger til enhver. Varmegenvinding kan installeres i alle bygninger, og derfor er ingen opgave for stor eller for lille til os. 

Kontakt os for yderligere information

I tilfælde af spørgsmål eller mangel på information er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer 86 54 21 11 eller på vores mail bogholderi@tpi-ea.dk. Vi står altid klar til at rådgive dig omkring valget af din ventilation.