Installation af Ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg til erhverv

Vi hos TPI EL og Automation tilbyder levering og installation af ventilationsanlæg både til private kunder og erhvervskunder. Vores speciale ligger dog i rådgivning, montage og opsætning af anlæg hos erhvervsmæssige kunder.

Derfor står vi til rådighed, hvis du har brug for et nyt ventilationsanlæg eller hjælp til det gamle i dine kontorlokaler, i dit værksted, dit industrikøkken eller lignende. Uanset hvad ønsker vi at hjælpe dig, så du og dine medarbejdere får et sundt indeklima på jeres arbejdsplads i din virksomhed.

Vi har erfaring med mange forskellige typer ventilationer og kan derfor altid hjælpe dig med at finde det helt rette anlæg, der passer bedst til dine lokaler.

Ventilation til industri

Vi tilbyder installation af ventilationsanlæg inden for mange forskellige industrier. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Ventilationsanlæg til erhvervs- og kontorbygninger, uanset om det er et lille lukket kontor eller et større åbent lokale.
  • Ventilationsanlæg til restauranter, hvor madlavning og mange mennesker ofte skaber behov for god ventilation. 
  • Ventilationsanlæg til skoler. Her kan luften blive tung i løbet af dagen, hvorfor ventilationsanlæg er vigtige.
En velfungerende og opdateret ventilation har flere fordele for erhvervskunder. Den skaber især et godt og sundt indeklima med frisk luft, så din og dine medarbejderes produktivitet og koncentration bevares i løbet af en lang arbejdsdag. 
 
Derudover sørger vi altid for at have fokus på fremsynethed. Derfor tilbyder vi modulopbyggede løsninger, så din ventilation ikke skal bygges op forfra i tilfælde af nye behov eller ønsker. 
 
El Installation i Århus
Ventilation med varmevinding

Kontakt os for rådgivning

For os er du som kunde altid vigtigst. Derfor kommer vi i tilfælde af et samarbejde ud til dig for at snakke om dine ønsker og forventninger til dit kommende ventilationsanlæg. Herudfra vurderer vi, hvilken løsning der er bedst i det pågældende tilfælde.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med valget af nyt ventilationsanlæg, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du både gøre via vores telefonnummer på 86 54 21 11 og ved at skrive en mail til bogholderi@tpi-ea.dk. Så står vi klar med en snak og et uforpligtende tilbud på din opgave.