Installation af ventilation Århus og Skanderborg

Installation af ventilationsanlæg

Professionel installation af ventilationsanlæg

TPI EL og Automation installerer alle typer ventilationsanlæg hos dig. Uanset om det er

til dit hjem eller til et lokale i din virksomhed, står vi klar til at hjælpe dig, når du har besluttet dig for, hvilket ventilationsanlæg, du vil have opsat. 

Ventilationsanlæg til private og erhverv

Vores service inden for ventilation tilbydes både til private kunder og til erhvervskunder.
Derfor kan du altid kontakte os for at høre mere. Så kommer vi ud til dig og informerer dig om dine muligheder, samt om hvordan ventilationsmontagen kommer til at forløbe. Uanset om du mangler ny ventilation i din bolig, i din virksomheds kontorlokaler eller på din restaurant, så kan vi hjælpe dig. 

God og klar rådgivning

Hos os er vores kunder i centrum. Det betyder, at vi altid sørger for kompetent og faglig rådgivning, så du er sikker på, at dit ventilationsanlæg bliver monteret korrekt og efter bogen. Du er også altid velkommen til at stille spørgsmål. På den måde sikrer vi nemlig, at du får den ventilationsløsning, der passer bedst til dig, dine behov og din bygning.

Sådan forløber ventilationsmontagen

Når vi kommer og monterer din nye ventilation, gøres det på forskellige måder afhængigt af det enkelte sted. Som oftest starter processen dog ved, at vi mødes med dig og aftaler, hvilken type ventilation du har brug.

Her tager vi både højde for dine behov, men også for eventuelle krav og lovgivninger i det specifikke tilfælde. Efterfølgende sender vi en montør ud for at installere og integrere ventilationen i bygningen.

Vi står altid til rådighed i tilfælde af spørgsmål efter installation af ventilationsanlægget. 

 

Kontakt os for et tilbud

Hvis du har brug for en ny ventilation, kan du altid kontakte os hos TPI El og Automation for at høre mere. Vi er tilgængelige via telefon på 86 54 21 11 og på mail bogholderi@tpi-ea.dk, hvis du ønsker et tilbud på en installation af ventilationsanlæg.