Ventilationsanlæg kontor Århus og Skanderborg

Ventilationsanlæg til kontor

Vi hos TPI El og Automation i Skanderborg og Århus tilbyder levering og installering af ventilationsanlæg til dit kontor. Dette indebærer både nye installationer, optimering og servicering. Vi sørger desuden for at rådgive dig, så du finder den type ventilation, der passer til dine kontorlokaler.

Hvad end du arbejder på et stort åbent kontor eller på et kontor, der består af flere mindre lokaler, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi er eksperter inden for opsætning og installering af ventilationsanlæg til kontorer, og du derfor sikker på, at vi kan hjælpe dig. 

Forbedret indeklima på arbejdspladsen

Et sundt indeklima kan være alfa omega for en behagelig atmosfære på din arbejdsplads. Derfor kan løsningen på tung luft på kontoret være at få installeret et nyt ventilationssystem. Det kan vi hjælpe med. Der er flere fordele ved et godt indeklima. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Du går ikke hjem fra arbejde med hovedpine efter mange timers arbejde i den brugte luft.
  • Du undgår træthed.
  • Du vil generelt føle dig mere frisk og oplagt til at udføre dit arbejde.

Med et ventilationssystem bliver luften på kontoret konstant udskiftet, så du og dine medarbejdere kommer til at arbejde i frisk luft og på den måde kan udføre jeres arbejdsopgaver med mere overskud. Ifølge arbejdstilsynet er der krav til indeklimaet på arbejdspladser, og disse kan opfyldes med en ventilation. 

Find den korrekte ventilationsløsning

Hos os kan du få kompetent rådgivning for at finde frem til den helt rette ventilationsløsning til kontorlokalerne i din virksomhed, uanset hvordan disse ser ud. Vi hjælper dig med at vurdere, hvilken type ventilation, der passer bedst til størrelsen af lokalet samt dine behov og krav til systemet.

Vi tilbyder eksempelvis både ventilationssystemer med og uden køl, så du også kan styre temperaturen og luftfugtigheden og arbejde i det perfekte indeklima. Vi sørger desuden for at den valgte løsning stemmer overens med den pågældende lovgivning. 

Få et uforpligtende tilbud

Mangler du en ny ventilation til din virksomheds kontorer, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os for at få et uforpligtende tilbud på en ny ventilationsløsning.

Det kan du gøre ved at ringe til vores telefonnummer 86 54 21 11 eller skrive en mail til bogholderi@tpi.ea.dk. Så hjælper vi dig med at finde en ny ventilation til din virksomhed.